Skip to main content
search
0

GRATULÁLOK! Remek döntést hoztál, hogy csatlakoztál a 150%-os előadók közösségéhez. Ez egy fontos lépés a magabiztos és meggyőző előadások világába. A webinár 5 perc múlva megérkezik az e-mail fiókodba. És most görgess lejjebb, mert van itt még valami számodra…

FONTOS INFORMÁCIÓ: Ritkán, mégis előfordul, hogy a levél a GMAIL fiókban a promóciók fülre kerül, vagy a SPAM mappában landol. Ezért kérlek, 5 perc múlva nézd meg a spam mappádat, vagy a promóciók felületet is, és ha esetleg odakerült az e-mail, akkor add hozzá a szabo.attila @ addelomagad.hu email címet a biztonságos küldők listájához!

Egyszeri ajánlat

Részletekért görgess lejjebb!

Mire számÍthatsz?

Videó lejátszása

A videóban a teljes Digitális Program előzetese látható. Ez az online kurzus ebből a 3 modulból áll:

CSAK A KÖVETKEZŐ 30 PERCBEN 50%-OS KEDVEZMÉNNYEL!

A MEGGYŐZŐ ÉS MAGÁVAL RAGADÓ ELŐADÁSHOZ

VÁLASZD KI A NEKED MEGFELELŐ KURZUST!

Az előadásaid hatékonysága és meggyőző ereje nemcsak a gyakorlásból fakad, hanem az elméleti tudás alapos ismeretéből is. E két elem kéz a kézben járva biztosítja, hogy előadásaiddal valódi hatást gyakorolj a közönségedre. Ezért hoztuk létre a Digitális Programot – egy átfogó, 24 videóból álló online kurzust, amely megismerteti veled a meggyőző előadások elméleti alapjait és gyakorlati eszközeit.

A Digitális Program segít abban, hogy lépésről lépésre haladhass, biztosítva, hogy minden előadásod lenyűgöző és emlékezetes legyen. Konkrét technikákat és módszereket kapsz, amelyekkel magabiztosan állhatsz a közönség elé, és hatásosan adhatod át az üzeneted.

Ha szintet szeretnél lépni az előadásaidban...

A „150%-os előadó” webinár során már betekintést nyerhetsz abba, hogy mi mindenre érdemes figyelned, hogy jobb és magabiztosabb előadó lehess. Ugyanakkor az igazi változás nem a felismerésekben, hanem az átültetett cselekvésben rejlik.

Az Add Elő Magad – Digitális Program megmutatja azokat a konkrét lépéseket, amelyekkel képes leszel megvalósítani a webináron elhangzottakat.

Ez a teljes program egy 150 perces, 24 videóból álló online kurzus, amely részletesen ismerteti meg veled a meggyőző előadások elméleti alapjait és gyakorlati eszközeit.

Elég kompakt ez az anyag: 

 • kellően rövid,
 • tömör, és
 • lényegre fókuszáló szakaszokra bontva,
 • így lépésről lépésre tudsz benne haladni.

Nem könnyű 150 percbe belesűríteni egy olyan tudásanyagot, amelyet, ha valaki alaposan végignéz, kijegyzetel és felkészül belőle, akkor jelentős fejlődést érhet el és elképesztő szintlépésen sikerül végigmennie.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ügyfeleink elégedettsége alapján nekünk ez sikerült.

A Digitális Program komplexitása és részletessége abban rejlik, hogy minden egyes modulja gondosan felépített, valós életben tesztelt és bizonyítottan működő eszközöket kínál. Ezek segítségével gyorsan és átfogóan megszerezheted a szükséges tudást és készségeket, hogy rövid időn belül magabiztos előadóvá válhass.

MIKOR SZÓL NEKED A teljes kurzus?

 • Ha gyorsan és átfogóan szeretnél fejlődni az előadói készségek terén.
 • Ha olyan eszközöket keresel, amelyek azonnal alkalmazhatóak és bizonyítottan működnek.
 • Ha szeretnéd a legjobb formádat hozni minden előadásodon, legyen az élő vagy online.
 • Ha hiszel abban, hogy a tanulás és a gyakorlás a siker kulcsa.
 • Ha szeretnél kevésbé izgulni az előadásaid vagy üzleti megbeszéléseid előtt és közben.
 • Ha szeretnél igazán emlékezetes lenni.
 • Ha szeretnéd megtanulni, hogy hogyan tudsz magával ragadó történeteket mesélni.
 • Ha meg akarod ismerni a karizmatikus előadásról több, mint egy évtizedes – gyakorlatban kipróbált tapasztalatokon alapuló – tudástárat.
 • Ha a meggyőző kommunikáció és valódi hatást kiváltó előadások terén szeretnél gyorsan stabil tudást szerezni, és szívesen kihagynád a felesleges kerülőutakat.
 • Ha szeretnél mély, értékes és kompromisszummentes együttműködéseket kialakítani és fenntartani.
 • Ha komolyan gondolod a fejlődést, mert tudod, vagy legalább sejted, hogy a szavak ereje átalakító hatással bír.
 • Ha konkrét eszközöket szeretnél kapni ezek megvalósításához.
 • Ha mindhárom modul anyagát szeretnéd megismerni és elsajátítatni:
  1. modul: Nyugodt és magabiztos előadások: Tanuld meg, hogyan szabadulhatsz meg a bénító izgulástól.
  2. modul: Profi előadás felépítése: Fedezd fel, hogyan építhetsz fel lenyűgöző előadásokat.
  3. modul: Taktikai elemek: Ismerd meg azokat a technikákat, amelyekkel mindig a legjobb formádat hozhatod.

Amennyiben ezek közül bármelyik igaz rád, akkor örömmel kínáljuk fel neked a Digitális Programunkat, ami egy 24 videóból álló – összesen 150 perces – online kurzus.

Ráadásul most töredék befektetés mellett kínáljuk ezt fel neked: 49 900 Ft helyett mindössze 24 800 Ft-ért. Ez a lehetőség most csak egy kattintásra van tőled. Ne halogass, hiszen a siker azé, aki cselekszik!

Ha izgulás mentes és MEGGYŐZŐ elődásokat akarsz...

A „150%-os előadó” webinár során megismerheted, hogy mitől lesz kiemelkedő és emlékezetes egy előadó, és hogyan hagy nyomot a magával ragadó előadása. Viszont az igazság az, hogy minden jól felépített előadás alapja az érzelmi állapot kontrollja. A meggyőző előadások és a magával ragadó történetek nem jöhetnek létre, ha túlzottan izgulsz.

A teljes Digitális Program 1. modulja – Út a nyugodt előadáshoz – megmutatja azokat a konkrét lépéseket, amelyek segítségével képes leszel nyugodtan és örömmel megvalósítani a webináron elhangzottakat.

Ez a modul egy 7 videóból álló online kurzus, amely kifejezetten arra fókuszál, hogy megtanuld kezelni az izgulást és megteremtsd az optimális érzelmi állapotot. Ha nem tudsz megnyugodni, akkor a legjobban felépített forgatókönyvek és technikai megoldások sem fognak segíteni, hiszen úgysem fognak eszedbe jutni azok.

Ebben az anyagban ehhez kapsz – való életben tesztelt és bizonyítottan működő – eszközöket és konkrét gyakorlatokat. Ezek hozzásegítenek, hogy a felkészülés során éppúgy, mint közvetlenül az előadás előtt megjelenő izgulást kontrollálni tudd.

MIKOR SZÓL NEKED AZ 1. MODUL?

 • Ha szeretnél kevésbé izgulni az előadásaid vagy üzleti megbeszéléseid előtt és közben.
 • Ha szeretnél igazán emlékezetes lenni, és nem szeretnéd, hogy a túlzott lámpaláz megakadályozzon ebben.
 • Ha szeretnéd megtanulni, hogy hogyan tudod befolyásolni az állapotodat, hogy a felkészülés és a beszéd során a magával ragadó történeteket el tudd mesélni.
 • Ha te most nem a csillogó és legmodernebb technikákra és taktikai elemekre vágysz, hanem szeretnél megnyugodni, mert tudod, hogy enélkül hiába ismered az eszközöket, azok úgysem fognak eszedbe jutni.
 • Ha konkrét eszközöket szeretnél kapni ezek megvalósításához.
 • Ha szeretnél megszabadulni a bénító izgulástól.
 • Ha fontos neked, hogy nyugodt és magabiztos lehess minden előadásodon és a felkészülés során.
 • Ha olyan eszközöket keresel, amelyek azonnal alkalmazhatóak és bizonyítottan működnek.
 • Szeretnéd elérni az optimális érzelmi állapotot az előadások előtt.

Amennyiben ezek közül bármelyik igaz rád, akkor örömmel kínáljuk fel neked a Digitális Programunk 1. modulját – Út a nyugodt előadáshoz -, ami egy 7 videóból álló online kurzus.

Ráadásul most töredék befektetés mellett kínáljuk ezt fel neked: 21 900 Ft helyett mindössze 10 950 Ft-ért. Ne halogass, hiszen a siker azé, aki cselekszik!

MIÉRT ÉRDEMES AZONNAL CSELEKEDNI?

 • Hozzáférés korlátlan ideig: Bármikor visszanézheted, kijegyzetelheted és feldolgozhatod a videókat.
 • Elmélet és gyakorlatok: Amennyiben az elmélet mellett elvégzed a gyakorlatokat is, még meggyőzőbb és lebilincselőbb előadásokat tarthatsz, hiszen a kellő időben és a megfelelő módon eszedbe fognak jutni az előadás elemei, lendületes leszel, hiszen nem állít meg a túlzott izgulás.
 • Azonnali hatás: Az itt tanultakat azonnal alkalmazhatod már a következő előadásod felkészülésénél és üzleti beszélgetéseid közben is.

Ne hagyd ki ezt az egyszeri lehetőséget!

Kattints az alábbi gombok egyikére, hogy azonnal hozzáférhess a teljes Digitális Programhoz 49 900 Ft helyett most mindössze 24 800 Ft-ért, vagy csupán az 1. modulhoz, vagyis a Út a nyugodt előadáshoz c. programunkhoz 21 900 Ft helyett most mindössze 10 950 Ft-ért!

atis1-min.png
Ahhoz, hogy valaki jó előadásokat tartson,

három dolgot kell jól csinálnia.

Először meg kell tanulnia azt, hogy hogyan kezelje az izgalmat, aztán meg kell tanulnia, hogy hogyan szerezze meg és tartsa meg a közönség figyelmét, és el kell tudnia érni a célját a közönségnél.

Az én Add Elő Magad tréningemen ezen a három területen fogunk dolgozni.

MIÉRT HASZNOS EZ NEKED?

Alkoss egyedi beszédet a közönség bevonásával

A Digitális Program rátesz még egy lapáttal a 150%-os előadó webinár anyagára. Megtanulod azt az elméletet, hogyan tudod megtervezni és felépíteni az előadásaidat, hogy még magabiztosabban állhass a közönséged elé.

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK:

Formáld a közönséget a szövetségeseddé

A Digitális Program eredeti ára 50 000 Ft, de mostcsak a következő 30 percbenmindössze 9 900 Ft-ért megszerezheted. Ez az ajánlat korlátozott ideig érvényes, és hatalmas lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben belemerülj az előadások elméleti világába.
A TRÉNINGEN EZEKET TE IS ELSAJÁTÍTHATOD!
Ne feledd… a lehetőség csak akkor lehetőség, hogyha párosul a felkészültséggel.
Ki LÁTHATÓ A FELVÉTELEKEN?

SZABÓ ATTILA

- nyilvános beszéd tanácsadó -

Az elmúlt 13 évben több, mint 600 óra csoportos tréninget tartottam és több, mint 900 órát beszéltem közönség előtt.

Háromszor nyertem meg a Budapest Toastmasters Club klubszintű versenyét, később területi bajnoki cimet is szereztem, illetve egy évig voltam a Klub Elnöke.

Tartottam workshopokat többek között a Lufthansa Systems, a MOL és a Hell Energy vezetőinek.

Célom, hogy a magyar kis- és középvállalkozók megtanuljanak motiválóan előadni, hogy a cégüket egy magasabb színvonalun tudják képviselni és ezáltal bőségesebb eredményt tudjanak elérni.

24 VIDEÓ MOST A TIÉD...

Ha látványos fejlődést szeretnél, és ehhez most jól jönne egy gyakorlatokkal teletűzdelt elméleti tudás, és most úgy érzed, hogy megszólított a teljes program, vagy annak első modulja – az „Út a nyugodt előadáshoz” c. szakasz – és az, amit elérhetsz vele, akkor ne gondolkozz tovább, szerezd meg most. 

Nem könnyű 150 percbe belesűríteni egy olyan komplex tudásanyagot, amelyet ha becsülettel végignéz valaki és aszerint készül, akkor elképesztó szintlépésen sikerül végigmennie. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ügyfeleink megelégedettségével nekünk ez sikerült.

Ez a legjobb ár, amennyiért adjuk.

MIT KAPSZ EBBEN A PROGRAMBAN?​

ONLINE

Vásárlás után megkapod az online belépés adatokat.

Örökös hozzáférés

Annyiszor nézed meg a videókat és jegyzeteled ki a számodra lényeges részeket, ahányszor csak szeretnéd.

KÖNNYEN FELDOLGOZHATÓ

A teljes Digitális Program egy 150 perces, 24 videóból álló kurzus, az Út a nyugodt előadáshoz c. program pedig egy 7 videóból álló online kurzus.
Elég kompakt ez az anyag, kellően rövid, tömör, és csak a lényegre koncentráló darabokra felosztva - így apró lépésekben tudsz haladni.

MIT KAPSZ A DIGITÁLIS PROGRAMBAN?

Interaktív eszközök gyakorlása

Megtanulod és kipróbálod, hogy hogyan keltsd föl a közönséged figyelmét és hogyan vond be a közönséged az előadásba.

Váratlan helyzeteket szimulálunk

Megismered, hogyan tudsz ilyen helyzetekben is nyugodt és lényegretörő maradni.

Egy egész csapat fog támogatni

Egy profi tréner mellett még egy csoportnyi másik résztvevőtől is megtudod, hogy kire, hogyan hatott a beszéded.

Relaxáció gyakorlása

Megtanulod, hogyan tudsz nyugodt és kiegyensúlyozott maradni, amikor mások elé lépsz.

Rövid beszédeket fogsz mondani

Visszajelzéseket fogsz kapni a beszédeidre, amely a személyre szabott fejlődésedet biztosítja.

A meggyőzés folyamata

A BFM módszerrel megismered, hogy miről kell beszélned ahhoz, hogy meggyőző előadó légy.

MENNYIBE KERÜL MOST A DIGITÁLIS PROGRAM?

Melyiket választod
most 50%-os kedvezmény

7 videó: Út a nyugodt előadáshoz - oniline kurzus

Most villámakcióban
21.900 Ft helyett mindössze
10.950 Ft

24 VIDEÓT TARTALMAZÓ DIGITÁLIS PROGRAM - ONILINE KURZUS

Most villámakcióban 49.900 Ft helyett mindössze

24.800 Ft

Miért adjuk ezt a nagy kedvezményt?

Hisszük, hogy a szavak ereje átalakító hatással bír. A meggyőző kommunikáció és a magával ragadó történetmesélés olyan eszközök, amelyek segítségével mélyebb megértést és valódi, értékes és kompromisszummentes együttműködéseket hozhatunk létre.

Ez a tudás nem csak a te életedet teheti gazdagabbá, hanem hozzájárulhat a közösséged fejlődéséhez is.

A kutatások azt mutatják, hogy azok az emberek, akik gyorsan döntenek és cselekednek, látványos fejlődést érnek el. Ráadásul mi azt tapasztaljuk, hogy azok az ügyfeleink, akik azonnal belevetik magukat a tanulásba, ők haladnak a leggyorsabban és érnek el kimagasló változásokat.

Azért kínáljuk ezt az exkluzív 50%-os kedvezményt, mert szeretnénk, ha minél többen élveznék ebben a programban foglalt tudás előnyeit. Szeretnénk, hogy te is kamatoztathasd, nyugodtan készülhess a soron következő beszédedre, ne kelljen félned az izgulástól, és így azok közé tartozhass, akik nem halogatnak, hanem azonnal cselekszenek.

MEGJEGYZÉS: Nem könnyű 150 percbe belesűríteni egy olyan tudásanyagot, amelyet ha becsülettel végignéz valaki és aszerint készül, akkor elképesztó szintlépésen sikerül végigmennie. Nagyon büszke vagyok arra, hogy ügyfeleink megelégedettségével nekünk ez sikerült.

Hisszük, hogy te is képes leszel learatni a fejlődés gyümölcseit.

Ez a lehetőség most csak egy kattintásra van tőled. Ne halogass, mert a siker azé, aki cselekszik!

Ügyfeleink mondták

„Az elmúlt két nap segített nekem abban, hogy legyőzzem azt, hogy stresszeljek, a lámpalázat letudjam küzdeni. Illetve olyan eszközöket kaptam, amikkel magamévá tudom tenni a közönséget, be tudom vonni és tudok rájuk jobban hatni.”

Horváth Emese

- Esküvő Palota - Projekt manager

„Óriási volt ez a két nap! Nem gondoltam volna, hogy beszéd tekintetében ennyi mindent lehet tanulni, hogy Atisnak ekkora repertoár áll rendelkezésre, óriási volt amit tanultunk! Nagyon-nagyon tetszett!” 

Nagy Csaba

- Budapest Party Service Kft. - Értékesitési igazgató

„Nagyon hasznosnak éreztem ezt a tréninget és nagyon sok olyan tippet és trükköt tanultam, amit majd a következő időszakokban a szakmai prezentációknál és nagy beszédeknél nagyon jól fogok tudni használni.”

Szekeres Dóra

- Hell Energy - Senior brand manager

„Az tetszett ebben a tréningben a legjobban, hogy elméleti tudást is adott. Végigvettünk olyan módszereket, amiket tudunk alkalmazni akár a színpadon, akár egy 10-15 ember előtt történő előadásban, és volt idő a gyakorlásra is.”

Harmat Ákos

- Cégautomatizálási szakértő

„Az elmúlt két nap segített nekem abban, hogy legyőzzem azt, hogy stresszeljek, a lámpalázat letudjam küzdeni. Illetve olyan eszközöket kaptam, amikkel magamévá tudom tenni a közönséget, be tudom vonni és tudok rájuk jobban hatni.”

„Óriási volt ez a két nap! Nem gondoltam volna, hogy beszéd tekintetében ennyi mindent lehet tanulni, hogy Atisnak ekkora repertoár áll rendelkezésre, óriási volt amit tanultunk! Nagyon-nagyon tetszett!” 

„Nagyon hasznosnak éreztem ezt a tréninget és nagyon sok olyan tippet és trükköt tanultam, amit majd a következő időszakokban a szakmai prezentációknál és nagy beszédeknél nagyon jól fogok tudni használni.”

„Az tetszett ebben a tréningben a legjobban, hogy elméleti tudást is adott. Végigvettünk olyan módszereket, amiket tudunk alkalmazni akár a színpadon, akár egy 10-15 ember előtt történő előadásban, és volt idő a gyakorlásra is.”

Az a célom, hogy olyan tudással állj fel az online kurzus után, amit azonnal tudsz hasznosítani - már a soron következő előadásodnál.

Itt akkor fogod jól érezni magad, ha...

Szeretnél építő visszajelzéseket kapni

Szeretnél egy támogató csapat tagja lenni

Hajlandó vagy egy picit kimozdulni a komfortzónádból, azért, hogy aztán katartikus sikerélményt élj át.

MARADTAK MÉG KÉRDÉSEID?

Adatvédelmi irányelvek | ÁSZF

MIÉRT HASZNOS EZ NEKED?

Alkoss egyedi beszédet a közönség bevonásával

A Digitális Program rátesz még egy lapáttal a 150%-os előadó webinár anyagára. Megtanulod azt az elméletet, hogyan tudod megtervezni és felépíteni az előadásaidat, hogy még magabiztosabban állhass a közönséged elé.

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK:

Formáld a közönséget a szövetségeseddé

A Digitális Program eredeti ára 50 000 Ft, de mostcsak a következő 30 percbenmindössze 9 900 Ft-ért megszerezheted. Ez az ajánlat korlátozott ideig érvényes, és hatalmas lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben belemerülj az előadások elméleti világába.
A TRÉNINGEN EZEKET TE IS ELSAJÁTÍTHATOD!
Ne feledd… a lehetőség csak akkor lehetőség, hogyha párosul a felkészültséggel.

MIT KAPSZ A DIGITÁLIS PROGRAMBAN?

Interaktív eszközök gyakorlása

Megtanulod és kipróbálod, hogy hogyan keltsd föl a közönséged figyelmét és hogyan vond be a közönséged az előadásba.

Váratlan helyzeteket szimulálunk

Megismered, hogyan tudsz ilyen helyzetekben is nyugodt és lényegretörő maradni.

Egy egész csapat fog támogatni

Egy profi tréner mellett még egy csoportnyi másik résztvevőtől is megtudod, hogy kire, hogyan hatott a beszéded.

Relaxáció gyakorlása

Megtanulod, hogyan tudsz nyugodt és kiegyensúlyozott maradni, amikor mások elé lépsz.

Rövid beszédeket fogsz mondani

Visszajelzéseket fogsz kapni a beszédeidre, amely a személyre szabott fejlődésedet biztosítja.

A meggyőzés folyamata

A BFM módszerrel megismered, hogy miről kell beszélned ahhoz, hogy meggyőző előadó légy.

Itt akkor fogod jól érezni magad, ha...

Szeretnél építő visszajelzéseket kapni

Szeretnél egy támogató csapat tagja lenni

Hajlandó vagy egy picit kimozdulni a komfortzónádból, azért, hogy aztán katartikus sikerélményt élj át.

MARADTAK MÉG KÉRDÉSEID?

A 3 legjobb módszer, hogy ne izgulj a közönség előtt!

3 hétköznapi életben gyakorolható módszert mutatok be neked, amely kis gyakorlással segíteni fog abban, hogy ezek a helyzetek ne jelentsenek éjszakákon át tartó forgolódást és szorongási rohamokat a legváratlanabb helyzetekben.

Töltsd le a videót és vállald be nyugalommal a soron következő előadást.