Skip to main content
search
0

Köszönöm a kérdőív kitöltését

Most azt szeretnénk kérni, hogy végezd el az alábbi próbafeladatot a következő 24 órában:

Kérlek, hogy Regisztrálj az ActiveCampaign-be és készíts egy automatizációt.

(Az ActiveCampaign egy email automatizáló szoftver. Ha valaki feliratkozik hozzám valamilyen webinarra, vagy ingyenes tartalomra, akkor ez a rendszer küldi ki a különböző típusú emaileket. Ha korábban nem használtad még, akkor kérlek, hogy regisztráció után nézd meg a rendszerükben felajánlott ismertetővideót.)

A háttérbeállítások most nem fontosak – nem kell domaint és küldő emailt beállítani, nem kell, hogy valóban kiküldje a rendszer az emaileket, csak az automatizációs folyamat álljon össze az alábbiak szerint.

Az automatizmus csinálja a következőt:

Nem szükséges trigger. Küldjön ki egy emailt. A email neve legyen a következő: „Nézd meg a webinart!”. Az emailben szerepeljen a következő két link: „https://google.com” és „https://youtube.com„. Semmi más szövegre nincs szükség. Ha valaki rákattintott a youtube linkre, akkor 2 nap múlva kapjon „kattintott” tag-et. Akik nem kattintanak 2 napig sem, azoknak küldj egy emailt azzal a névvel, hogy „Emlékeztető”. Tárgy egyik emailhez sem szükséges most.

Kérlek, hogy készíts képernyőképet az automatizmusról és töltsd fel ide olyan felbontásban, hogy látszanak a feliratok.

Adatvédelmi irányelvek | ÁSZF

A 3 legjobb módszer, hogy ne izgulj a közönség előtt!

3 hétköznapi életben gyakorolható módszert mutatok be neked, amely kis gyakorlással segíteni fog abban, hogy ezek a helyzetek ne jelentsenek éjszakákon át tartó forgolódást és szorongási rohamokat a legváratlanabb helyzetekben.

Töltsd le a videót és vállald be nyugalommal a soron következő előadást.