Skip to main content
search
0
AZ AJÁNLAT EDDIG ÉRVÉNYES:

Részletekért görgess lejjebb!
A webinár felvételét itt tudod megnézni.

Stratégia, struktúra és szenvedély

Meggyőző Előadás Művészete

NE CSAK MEGTANULD, HANEM GYAKORLD IS BE, HOGYAN ÉRINTHETED MEG A KÖZÖNSÉGED SZÍVÉT, HOGY EMLÉKEZETES ELŐADÓVÁ VÁLHASS!

Képzeld el, hogy magabiztosan állsz a színpadon, és minden szem rád szegeződik. A közönséged figyel, érdeklődik, és alig várja, hogy hallja, amit mondasz. Ám az előadásaid hatékonysága és meggyőző ereje nemcsak a rendszeres ismétlésből, hanem az elméleti tudás alapos ismeretéből és annak gyakorlásából fakad.

Elég a félelemből, a bizonytalanságból és az eredménytelen előadásokból! Most végre megtudhatod, hogyan urald a színpadot és az online teret!

Azért hoztuk létre a Digitális Programot és a Practice Program Online gyakorlást, hogy lépésről lépésre megismerd és begyakorold a meggyőző előadások titkait.

Most konkrét technikákat és módszereket kapsz, amelyekkel magabiztosan állhatsz a közönség elé, hatásosan és könnyen érthető módon adhatod át az üzeneted.

Mire számÍthatsz?

Az egyik legnagyobb pazarlás az, amikor értékes és hasznos tudásanyagot vásárolunk, de vagy fel sem dolgozzuk, vagy ha mégis fordítunk rá időt, akkor sem alkalmazzuk ezt a tudást a gyakorlatban.

Ez olyan, mintha egy kulcsot kapnál egy titkos kincsesláda kinyitásához, de soha nem használnád.

A tudás birtoklása önmagában nem elegendő. A gyakorlatba átültetett cselekvés az, ami valódi értéket teremt.

A Digitális Program tudásbázisa megadja a stabil elméleti alapot. Ám a Practice Program Online gyakorlás éppen ezért jött létre, hogy ne csak elméletben legyél kiváló, hanem a gyakorlatban is. Az online gyakorlások során valós időben kapod meg a szükséges szakmai visszajelzéseket, így azonnal javíthatod és fejlesztheted előadói készségeidet. Mert végül is, mi haszna a tudásnak, ha nem váltjuk tettekre?

DIGITÁLIS PROGRAM: 3 modul, hogy megszabadulj a lámpaláz bénító érzésétől és magabiztosan tudd lenyűgözni és cselekvésre ösztönözni a közönséged, miközben képes vagy ugrásszerűen növelni az értékesítéseidet, anélkül, hogy valaha is tukmálnod kellene! Részletek

PRACTICE PROGRAM ONLINE: Élő, online gyakorlások valós időben, szakmai támogatással, hogy ne csak tanulj, hanem mesteri előadóvá válj, aki minden helyzetben magabiztosan és hatásosan kommunikál. Részletek

MELYIK CSOMAG VALÓ NEKED?

2 csomagot, vagyis két gondosan megtervezett utat kínálunk, hogy könnyebben és stabilabban elérhesd az előadói céljaidat, összeállíthasd és begyakorolhasd a soron következő előadásodat.

MEGGYŐZŐ ELŐADÁS csomag

Ez a csomag tartalmazza a Digitális Programot és a Practice Program Online-t. Tökéletes választás, ha alapos elméleti tudásra és intenzív gyakorlásra vágysz. Ideális azoknak, akik stabil alapokon nyugvó és jól megszerkesztett, meggyőző előadást szeretnének összeállítani és begyakorolni. Részletek

MEGGYŐZŐ ELŐADÁS GYORSÍTÓSÁVVAL csomag

Ez a csomag mindent tartalmaz, amit a Meggyőző Előadás csomag. Emellett további két coaching alkalmat is biztosít Szabó Atissal, hogy pontosan lásd, hol tartasz és mire érdemes koncentrálnod. Ez a csomag azoknak szól, akik gyors és látványos eredményeket szeretnének, nyitottak tanulni és változni, és készek arra, hogy a lehető leghatékonyabb úton haladjanak. Itt nem az a lényeg, hogy többet kell elvégezned kevesebb idő alatt, hanem az a cél és arra figyelünk, hogy csak a valóban szükséges dolgokat végezd el. Részletek

Ezen az oldalon részletesen bemutatjuk mindkét csomag tartalmát és előnyeit, hogy te is kiválaszthasd a számodra legmegfelelőbb megoldást a magabiztos és hatásos előadások eléréséhez. 

DIGITÁLIS PROGRAM

Videó lejátszása

A videóban a teljes Digitális Program előzetese látható. Ez az online kurzus ebből a 3 modulból áll:

Hogyan lehet meggyőző AZ előadÁSOD!

Átfogó online kurzus, amiből megtanulod, hogyan válahatsz magabiztos előadóvá még akkor is, ha jelenleg meg sem tudnál szólalni a lámpaláztól.

A „150%-os előadó” webinár és követő e-mailek során már betekintést nyerhettél abba, hogy mi mindenre érdemes figyelned, hogy jobb és magabiztosabb előadó lehess. Ugyanakkor az igazi változás nem a felismerésekben, hanem a mély tudáson, és az átültetett cselekvésben rejlik.

Az Add Elő Magad – Digitális Program megmutatja azokat a konkrét lépéseket, amelyekkel képes leszel megvalósítani a webináron elhangzottakat.

Ez a teljes program egy 150 perces, 24 videóból álló online kurzus, amely részletesen ismerteti meg veled a meggyőző előadások elméleti alapjait és gyakorlati eszközeit. Ez minden, amit tudnod kell!

Elég kompakt ez az anyag: 

 • kellően rövid,
 • tömör, és
 • lényegre fókuszáló szakaszokra bontva,
 • így lépésről lépésre tudsz benne haladni.

Nem könnyű 150 percbe belesűríteni egy olyan tudásanyagot, amelyet, ha valaki alaposan végignéz, kijegyzetel és felkészül belőle, akkor jelentős fejlődést érhet el és elképesztő szintlépésen sikerül végigmennie.

Nagyon büszke vagyok arra, hogy ügyfeleink elégedettsége alapján nekünk ez sikerült.

A Digitális Program komplexitása és részletessége abban rejlik, hogy minden egyes modulja gondosan felépített, valós életben tesztelt és bizonyítottan működő eszközöket kínál. Ezek segítségével gyorsan és átfogóan megszerezheted a szükséges tudást és készségeket, hogy rövid időn belül magabiztos előadóvá válhass.

Ráadásul most a Practice Programmal együtt töredék befektetés mellett kínáljuk ezt fel neked.

MIKOR SZÓL NEKED A DIGITÁLIS PROGRAM?

 • Ha gyorsan és átfogóan szeretnél fejlődni az előadói készségek terén.
 • Ha olyan eszközöket keresel, amelyek azonnal alkalmazhatóak és bizonyítottan működnek.
 • Ha szeretnéd a legjobb formádat hozni minden előadásodon, legyen az élő vagy online.
 • Ha hiszel abban, hogy a tanulás és a gyakorlás a siker kulcsa.
 • Ha szeretnél kevésbé izgulni az előadásaid vagy üzleti megbeszéléseid előtt és közben.
 • Ha szeretnél igazán emlékezetes lenni, és nem szeretnéd, hogy a túlzott lámpaláz megakadályozzon ebben.
 • Ha szeretnéd megtanulni, hogy hogyan tudsz magával ragadó történeteket mesélni.
 • Ha meg akarod ismerni a karizmatikus előadásról több, mint egy évtizedes – gyakorlatban kipróbált tapasztalatokon alapuló – tudástárat.
 • Ha a meggyőző kommunikáció és valódi hatást kiváltó előadások terén szeretnél gyorsan stabil tudást szerezni, és szívesen kihagynád a felesleges kerülőutakat.
 • Ha szeretnél mély, értékes és kompromisszummentes együttműködéseket kialakítani és fenntartani.
 • Ha komolyan gondolod a fejlődést, mert tudod, vagy legalább sejted, hogy a szavak ereje átalakító hatással bír.
 • Ha konkrét eszközöket szeretnél kapni ezek megvalósításához.

MIT TANULHATSZ MEG DIGITÁLIS PROGRAM MODULJAIBÓL?

 1. modul: Nyugodt és magabiztos előadások: Tanuld meg, hogyan szabadulhatsz meg a bénító izgulástól, és miképpen tudod a megfelelő állapotba hozni magad. Enélkül hiába ismered az eszközöket, úgysem fognak eszede jutni azok.

 2. modul: Profi előadás felépítése: Fedezd fel, hogyan építhetsz fel lenyűgöző előadásokat. Enélkül hiába vagy karizmatikus, nem fogod tudni meggyőzni a közönségedet.

 3. modul: Taktikai elemek: Ismerd meg azokat a technikákat, amelyekkel mindig a legjobb formádat hozhatod. Enélkül hiába vagy felkészülve, a váratlan helyzetek kibillentenek az egyensúlyodból.

MIÉRT ÉRDEMES MÉG TUDNI A DIGITÁLIS PROGRAMRÓL?

Hozzáférés korlátlan ideig: Bármikor visszanézheted, kijegyzetelheted és feldolgozhatod a videókat.

Elmélet és gyakorlatok: Amennyiben az elmélet mellett elvégzed a gyakorlatokat is, még meggyőzőbb és lebilincselőbb előadásokat tarthatsz, hiszen a kellő időben és a megfelelő módon eszedbe fognak jutni az előadás elemei, lendületes leszel, hiszen nem állít meg a túlzott izgulás.

Azonnali hatás: Az itt tanultakat azonnal alkalmazhatod már a következő előadásod felkészülésénél és üzleti beszélgetéseid közben is.

Ne bízd a véletlenre:
gyakorolj és varázsolj el minden közönséget!

Nincs több unalmas előadás: élő gyakorlás 4 héten át, szakétői visszajelzésekkel.

Találós kérdés:
Mi az egyik legnagyobb pazarlás?
Az az értékes tudás, amit nem használsz.

A Practice Program Online éppen azért jött létre, hogy elkerüld, hogy időt, pénzt és energiát fecsérelj el.

Nem elég, ha csupán nagy tudással rendelkezel. Te a gyakorlatban válj mesteri szintű előadóvá. Ha ezt megteszed, nem kell a kínlódnod, és nem csak a reményben bízhatsz.

Nem számít, milyen fantasztikus a terméked vagy szolgáltatásod, végül mindig el kell adnod. Az értékesítés a vállalkozásod éltető ereje. Üzemanyag. Ez biztosítja a hosszú távú működést. Tudnod kell, hogy a kommunikációd minősége mozgatja a piacodat.

Egy magával ragadó előadó egyik legfőbb erőssége a jó történetmesélés. Ez azonban sokkal több, mint egyszerű sztorizgatás.

Ez egy erőteljes marketingeszköz, a modern kommunikáció aranybányája.

Egy jól megkomponált és érdekfeszítő történet mindig rezonál a vevők érzelmeivel. Mivel a vásárlási döntések az érzelmekre épülnek,  kulcsfontosságú, hogy ezt ismerd és jól is használd.

A motiváció, a cselekvésre ösztönzés és az értékesítés nem elméleti tudomány, hanem élvezetes gyakorlat, ugyanakkor kőkemény és erőteljes eszköz.

Egyfajta gyakorlati művészet.

Ezért hoztuk létre a Practice Program Online-t, hogy az elméleti tudásodat a gyakorlatban is alkalmazhasd.

Az élő gyakorlások során nem csak tanulsz, hanem azonnal szakértői visszajelzést is kapsz, így folyamatosan fejlesztheted az előadói készségeidet.

Ne hagyd, hogy a megszerzett tudásod megporosodjon. Váltsd valós eredményekre!

Heti egy alkalommal találkozunk, ahol intenzív gyakorlati foglalkozásokon vehetsz részt 4 héten át. Minden egyes találkozón új technikákat tanulhatsz, és valós időben kapod meg a szükséges szakmai visszajelzéseket.

MIKOR SZÓL NEKED A PRACTICE PROGRAM ONLINE?

 • Gyakran adsz elő, vagy szeretnél többször előadni: Ha előadásokat tartasz vagy tervezel tartani, legyen az élő vagy virtuális, és szeretnél magabiztosan és hatékonyan kommunikálni a közönségeddel.
 • Gyakorlatban akarod alkalmazni az elméleti tudást: Ha már rendelkezel elméleti ismeretekkel, de szükséged van arra, hogy ezeket a gyakorlatban is alkalmazhasd, és szeretnéd valós időben kapni a visszajelzéseket.
 • Webinár stratégia: 
 • Szeretnél jobb formába lendülni: Ha ma még izgulsz előadások előtt, és ez akadályoz abban, hogy a legjobb formádat hozd, akkor a Practice Program Online (PPO) gyakorlásai segítenek neked megtanulni, hogyan nyugtasd meg magad és légy magabiztos.
 • Hatékony történetmesélő akarsz lenni: Ha szeretnéd elsajátítani a storytelling művészetét, hogy a történeteid ne csak érdekesek, hanem meggyőzőek és emlékezetesek is legyenek.
 • Azonnali, gyakorlati visszajelzésekre vágysz: Ha fontos számodra, hogy az előadásaidhoz azonnal hasznosítható, szakértői visszajelzéseket kapj, amik segítenek az előadói készségeid folyamatos fejlesztésében.
 • Több értékesítést szeretnél elérni előadásaid során: Ha az előadásaid végén terméket vagy szolgáltatást szeretnél értékesíteni, és fontos számodra, hogy a közönségedet meggyőzd, akkor a PPO gyakorlatai segítenek abban, hogy a mondanivalód valóban hatással legyen rájuk.
 • Profi előadóvá akarsz válni: Ha a célod az, hogy a következő szintre lépj az előadói készségeidben, és valódi hatást gyakorolj a közönségedre, akkor a PPO neked szól.
 • Az otthonod kényelméből: Ha nem tudsz, vagy csupán nem akarsz utazgatni, akkor a PPO ideális számodra, hiszen a gyakorlásokat az online térben (Zoom) tartjuk, így az otthonod vagy az irodás kényelméből tudsz kapcsolódni és gyakorolni.

Ha a fentiek közül bármelyik pont igaz rád, akkor a Practice Program Online tökéletes választás számodra!

Az alábbi videóban azt a webinárt láthatod, amit a Practice Program Online gyakorlás kapcsán tartottam. Abből megismerheted azt is, mit tanulhatsz meg a Practice Program Online gyakorlások során:

Mit tanulhatsz meg a Practice Program Online során?

 1. alkalom: Hitelességépítő történet kiválasztása és gyakorlása
 2. alkalmom: Önmagad bemutatásához a történet kiválasztása és gyakorlása
 3. alkalom: A szakmai témádból egy pont elmondása a történetmesélés elemeivel.
 4. alkalom: Hogyan győzd meg a hallgatókat a következő lépésre?

A PRACTICE PROGRAM ONLINE TÖMÖR LÉNYEGE

 • 4 x 2 órás Zoomos élő gyakorlás
 • Heti egy alkalommal találkozunk, ahol intenzív gyakorlati foglalkozásokon vehetsz részt 4 héten át.
 • Minden egyes találkozón új technikákat tanulhatsz
 • Az élő gyakorlások során valós időben kapod meg a szakértői visszajelzéseket, így azonnal javíthatsz és fejleszthetsz az előadásodon.
 • Összesen 8 óra
 • Kis csoportos alkalmak, maximum 6 fő

VÁLASZTHATÓ KEZDÉSI IDŐPONTOK

 • 2024. szeptember 3-tól keddenként (09:30-11:30)
 • 2024. szeptember 3-tól keddenként (14:00-16:00)
 • 2024. október 8-tól keddenként (09:30-11:30)
 • 2024. október 8-tól keddenként (14:00-16:00)

Az időpontokat jelentkezésed után fogod tudni kiválasztani.

MIÉRT ÉRDEMES MÉG TUDNI A PRACTICE PROGRAM ONLINE-RÓL?

Gyakorlati tapasztalat:
Az élő gyakorlások során azonnal kipróbálhatod és fejlesztheted az előadói készségeidet.

Személyre szabott visszajelzések:
A valós idejű és személyre szabott szakmai visszajelzések segítségével gyorsan és hatékonyan javíthatod az előadói teljesítményedet.

Kis létszámú csoport:
A több és mélyebb figyelem jut rád, mint egy nagy, személytelen tömegben, és így a közvetlen visszajelzés biztosítja a hatékony fejlődést.

Meggyőző előadás

A MEGGYŐZŐ ELŐADÁS csomagot azért állítottuk össze, hogy biztos alapokat adjon minden fejlődni vágyó előadónak. Legyen szó teljesen kezdőkről vagy tapasztalt előadókról, akik szeretnék hatásosabb és meggyőzőbb előadásokat tartani. Ez a csomag a következő szintre emel.

Ez a csomag nem egy gyors siker receptje. Nem ígérjük, hogy egyik napról a másikra profi előadóvá válsz, és nem adunk varázslatos, tanulás és gyakorlás nélkül is működő megoldásokat, amelyek minden probléma nélkül csodát tesznek.

A MEGGYŐZŐ ELŐADÁS pack akkor szól neked, ha:

 • Teljesen kezdő vagy, és most indulsz el az előadói úton.
 • Már tartottak néhány prezentációt vagy webinárt, de szeretnéd, ha MEGGYŐZŐ előadásaid lennének.
 • Hatásosabb és emlékezetesebb előadásokat szeretnél tartani, amivel képes vagy cselekvésre ösztönözni a közönségedet.
 • Szeretnéd összeállítani a következő előadásodat, és gyakorlat során szeretnél szakértői visszajelzést is kapni, hogy képes legyél finomítani is rajta.

Ez a csomag nem való azoknak, akik:

 • Azonnali és erőfeszítés nélküli kiugró sikerre vágynak.
 • Nem hajlandók időt és energiát fektetni a tanulásba és a gyakorlásba.
 • Akiknek nincs idejük gyakorolni, és nem is nyitottak arra, hogy időt teremtsenek erre.

A „MEGGYŐZŐ ELŐADÁS” pack tartalma:

 1. Digitális Program: Tiéd lesz a 24 videóból álló online kurzus, örökös hozzáfárássel. A Digitális Programban 3 modult találsz, amelyekek segítenek megszabadulni a lámpaláztól, felépíteni egy profi előadást, és megtanulni azokat a taktikai elemeket, amelyekkel mindig a legjobb formádat hozhatod.
  • Modul #1: Nyugodt és magabiztos előadások – Hogyan szabadulhatsz meg a bénító izgulástól, és hogyan alakíthatod ki az előadáshoz legjobban passzoló érzelmi állapotot?
  • Modul #2: Profi előadás felépítése – Hogyan építhetsz fel lenyűgöző előadásokat?
  • Modul #3: Taktikai elemek – Hogyan hozhatod mindig a legjobb formádat?
 2. Practice Program Online: Élő, online gyakorlások, ahol valós időben kapsz szakmai támogatást. Így a megszerzett elméleti tudást a gyakorlatba is képes leszel átületni. Összeállítod és elgyakorlod a soron következő előadásodat.

Magánélet:

 • Az elméleti anyag feldolgozása és gyakorlati használata során tapasztalhatod, hogy növekszik a magabiztosságod a mindennapi kommunikációdban.
 • Mivel megtanulod, hogyan tudsz hatni a lámpalázadra, ezzel stresszkezelési technikákat is elsajátítasz, és ha ezeket az előadásaidon kívül is használod, képessé válhatsz különböző élethelyzetekben is csökkenteni a stressz hatásait.

Szakmai fejlődés:

 • Professzionális és magabiztos előadói készségek, aminek következtében nem csak stabilabb és karizmatikusabb leszel, hanem annak is fogsz látszani.
 • Jobb és élvezhetőbb prezentációid lesznek és meggyőzőbben fogsz tudni érvelni munkahelyi és üzleti megbeszéléseken.
 • Karrierfejlődésed felgyorsulhat.

Üzleti fejlődés:

 • Növekvő értékesítési számokra és bevételekre számíthatsz.
 • Hatásosabbá válnak az üzleti tárgyalásaid és prezentációid.
 • Üzleti kapcsolataidat tudod erősítése és bővíteni.

Miért most?

Ne várj a következő lehetőségre! A MEGGYŐZŐ ELŐADÁS pack most elérhető áron kínálja mindazt a tudást és gyakorlati tapasztalatot, amely szükséges ahhoz, hogy meggyőző előadást tarthass. Az idő most a legnagyobb értéked. Ragadd meg a lehetőséget és kezdj el fejlődni – akár már MA!

Meggyőző előadás

A MEGGYŐZŐ ELŐADÁS csomagot azért állítottuk össze, hogy biztos alapokat adjon minden fejlődni vágyó előadónak. Legyen szó teljesen kezdőkről vagy tapasztalt előadókról, akik szeretnék hatásosabb és meggyőzőbb előadásokat tartani. Ez a csomag a következő szintre emel.

Ez a csomag nem egy gyors siker receptje. Nem ígérjük, hogy egyik napról a másikra profi előadóvá válsz, és nem adunk varázslatos, tanulás és gyakorlás nélkül is működő megoldásokat, amelyek minden probléma nélkül csodát tesznek.

A MEGGYŐZŐ ELŐADÁS pack akkor szól neked, ha:

 • Teljesen kezdő vagy, és most indulsz el az előadói úton.
 • Már tartottak néhány prezentációt vagy webinárt, de szeretnéd, ha MEGGYŐZŐ előadásaid lennének.
 • Hatásosabb és emlékezetesebb előadásokat szeretnél tartani, amivel képes vagy cselekvésre ösztönözni a közönségedet.
 • Szeretnéd összeállítani a következő előadásodat, és gyakorlat során szeretnél szakértői visszajelzést is kapni, hogy képes legyél finomítani is rajta.

Ez a csomag nem való azoknak, akik:

 • Azonnali és erőfeszítés nélküli kiugró sikerre vágynak.
 • Nem hajlandók időt és energiát fektetni a tanulásba és a gyakorlásba.
 • Akiknek nincs idejük gyakorolni, és nem is nyitottak arra, hogy időt teremtsenek erre.

A „MEGGYŐZŐ ELŐADÁS” pack tartalma:

 1. Digitális Program: Tiéd lesz a 24 videóból álló online kurzus, örökös hozzáfárássel. A Digitális Programban 3 modult találsz, amelyekek segítenek megszabadulni a lámpaláztól, felépíteni egy profi előadást, és megtanulni azokat a taktikai elemeket, amelyekkel mindig a legjobb formádat hozhatod.
  • Modul #1: Nyugodt és magabiztos előadások – Hogyan szabadulhatsz meg a bénító izgulástól, és hogyan alakíthatod ki az előadáshoz legjobban passzoló érzelmi állapotot?
  • Modul #2: Profi előadás felépítése – Hogyan építhetsz fel lenyűgöző előadásokat?
  • Modul #3: Taktikai elemek – Hogyan hozhatod mindig a legjobb formádat?
 2. Practice Program Online: Élő, online gyakorlások, ahol valós időben kapsz szakmai támogatást. Így a megszerzett elméleti tudást a gyakorlatba is képes leszel átületni. Összeállítod és elgyakorlod a soron következő előadásodat.

Magánélet:

 • Az elméleti anyag feldolgozása és gyakorlati használata során tapasztalhatod, hogy növekszik a magabiztosságod a mindennapi kommunikációdban.
 • Mivel megtanulod, hogyan tudsz hatni a lámpalázadra, ezzel stresszkezelési technikákat is elsajátítasz, és ha ezeket az előadásaidon kívül is használod, képessé válhatsz különböző élethelyzetekben is csökkenteni a stressz hatásait.

Szakmai fejlődés:

 • Professzionális és magabiztos előadói készségek, aminek következtében nem csak stabilabb és karizmatikusabb leszel, hanem annak is fogsz látszani.
 • Jobb és élvezhetőbb prezentációid lesznek és meggyőzőbben fogsz tudni érvelni munkahelyi és üzleti megbeszéléseken.
 • Karrierfejlődésed felgyorsulhat.

Üzleti fejlődés:

 • Növekvő értékesítési számokra és bevételekre számíthatsz.
 • Hatásosabbá válnak az üzleti tárgyalásaid és prezentációid.
 • Üzleti kapcsolataidat tudod erősítése és bővíteni.

MIRE NE SZÁMÍTS?

Ez a csomag nem egy gyors siker receptje. Nem ígérjük, hogy egyik napról a másikra profi előadóvá válsz, és nem adunk varázslatos, tanulás és gyakorlás nélkül is működő megoldásokat, amelyek minden probléma nélkül csodát tesznek.

KINEK VALÓ?

A MEGGYŐZŐ ELŐADÁS pack akkor szól neked, ha:

 • Teljesen kezdő vagy, és most indulsz el az előadói úton.
 • Már tartottak néhány prezentációt vagy webinárt, de szeretnéd, ha MEGGYŐZŐ előadásaid lennének.
 • Hatásosabb és emlékezetesebb előadásokat szeretnél tartani, amivel képes vagy cselekvésre ösztönözni a közönségedet.
 • Szeretnéd összeállítani a következő előadásodat, és gyakorlat során szeretnél szakértői visszajelzést is kapni, hogy képes legyél finomítani is rajta.

KINEK NEM VALÓ?

Ez a csomag nem való azoknak, akik:

 • Azonnali és erőfeszítés nélküli kiugró sikerre vágynak.
 • Nem hajlandók időt és energiát fektetni a tanulásba és a gyakorlásba.
 • Akiknek nincs idejük gyakorolni, és nem is nyitottak arra, hogy időt teremtsenek erre.

Mit kapsz, ha ezt a csomagot választod?

A „MEGGYŐZŐ ELŐADÁS” pack tartalma:

 1. Digitális Program: Tiéd lesz a 24 videóból álló online kurzus, örökös hozzáfárássel. A Digitális Programban 3 modult találsz, amelyekek segítenek megszabadulni a lámpaláztól, felépíteni egy profi előadást, és megtanulni azokat a taktikai elemeket, amelyekkel mindig a legjobb formádat hozhatod.
  • Modul #1: Nyugodt és magabiztos előadások – Hogyan szabadulhatsz meg a bénító izgulástól, és hogyan alakíthatod ki az előadáshoz legjobban passzoló érzelmi állapotot?
  • Modul #2: Profi előadás felépítése – Hogyan építhetsz fel lenyűgöző előadásokat?
  • Modul #3: Taktikai elemek – Hogyan hozhatod mindig a legjobb formádat?
 2. Practice Program Online: Élő, online gyakorlások, ahol valós időben kapsz szakmai támogatást. Így a megszerzett elméleti tudást a gyakorlatba is képes leszel átületni. Összeállítod és elgyakorlod a soron következő előadásodat.

Milyen változásra számíthatsz?

Magánélet:

 • Az elméleti anyag feldolgozása és gyakorlati használata során tapasztalhatod, hogy növekszik a magabiztosságod a mindennapi kommunikációdban.
 • Mivel megtanulod, hogyan tudsz hatni a lámpalázadra, ezzel stresszkezelési technikákat is elsajátítasz, és ha ezeket az előadásaidon kívül is használod, képessé válhatsz különböző élethelyzetekben is csökkenteni a stressz hatásait.

Szakmai fejlődés:

 • Professzionális és magabiztos előadói készségek, aminek következtében nem csak stabilabb és karizmatikusabb leszel, hanem annak is fogsz látszani.
 • Jobb és élvezhetőbb prezentációid lesznek és meggyőzőbben fogsz tudni érvelni munkahelyi és üzleti megbeszéléseken.
 • Karrierfejlődésed felgyorsulhat.

Üzleti fejlődés:

 • Növekvő értékesítési számokra és bevételekre számíthatsz.
 • Hatásosabbá válnak az üzleti tárgyalásaid és prezentációid.
 • Üzleti kapcsolataidat tudod erősítése és bővíteni.

Miért most?

Ne várj a következő lehetőségre! A „MEGGYŐZŐ ELŐADÁS” pack most elérhető áron kínálja mindazt a tudást és gyakorlati tapasztalatot, amely szükséges ahhoz, hogy MEGGYŐZŐ ELŐADÁST tarthass. Az idő most a legnagyobb értéked – ragadd meg a lehetőséget és kezdj el fejlődni – akár már MA!

Meggyőző előadás GYORSÍTÓSÁVVAL

A GYORSÍTÓSÁV nem csupán egy kurzus, hanem egy olyan átfogó és intenzív fejlődési út, amely során gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a magával ragadó és meggyőző előadások titkait.

Ez a csomag azoknak szól, akik nem elégednek meg a középszerűséggel, és céljuk, hogy rövid időn belül látványos és akár üzleti értelemben vett növekedést is elérhessenek.

A két coaching alkalommal mélyreható és személyre szabott visszajelzéseket és iránymutatást kapsz, így biztosítva, hogy minden további előadásod a lehető legjobb lehessen.

Ez a csomag ugyanakkor nem láblógatásról szól. Itt nem kapsz mindent a semmiért, és így ez nem is a könnyed siker receptje. És ez nem is lesz varázslatos megoldás minden előadói problémára.

Igen, az alapvető munka, a elkötelezettség, a tanulás és a fejlődés továbbra is a tiéd marad.

A MEGGYŐZŐ ELŐADÁS GYORSÍTÓSÁVVAL pack akkor szól neked, ha:

 • Komolyan gondolod az előadói készségeid fejlesztését, és készen állsz az intenzív tanulásra és gyakorlásra.
 • Webinározni szeretnél, vagy ha már csinálod, akkor szeretnéd ezt profin és eredményesen csinálni.
 • Nem feltétel, de előnyös, ha már rendelkezel előadói tapasztalattal, és szeretnél szintet lépni.
 • Ha nyitott vagy arra, hogy itt csakis a lényegre és a valóban szükséges tényezőkre figyeljünk, és ezáltal gyorsan és hatékonyan tudd fejleszteni az előadói képességeidet.
 • Fontos számodra, hogy azonnal hasznosítható, gyakorlati tudást és jártasságot szerezz.
 • Sürgős, hogy kerülő utak nélkül és hatékonyan fejleszd előadói képességeidet.
 • Személyre szabott és fókuszált támogatásra van szükséged, hogy a speciális helyzetedre és egyéni kihívásaidra találj megoldást.
 • Kiemelkedő eredményeket szeretnél elérni rövid időn belül, és kész vagy intenzíven dolgozni ezért.
 • Ha szeretnél végre úgy értékesíteni, hogy közben ne kelljen tukmálnod, és az ügyfél is élvezze ezt a folyamatot, akárcsak te.

Ez a csomag nem való azoknak, akik:

 • Csak alapvető ismeretekre vágynak, és nem tervezik komolyan fejleszteni előadói készségeiket.
 • Nem akarnak időt és energiát fektetni az intenzív tanulásba és gyakorlásba.
 • Azonnali és erőfeszítés nélküli kiugró sikerre vágynak.
 • Akiknek nincs idejük gyakorolni, és nem is nyitottak arra, hogy időt teremtsenek erre.

A „MEGGYŐZŐ ELŐADÁS GYORSÍTÓSÁVVAL” pack tartalma:

 1. Digitális Program: Tiéd lesz a 24 videóból álló online kurzus, örökös hozzáfárássel. A Digitális Programban 3 modult találsz, amelyekek segítenek megszabadulni a lámpaláztól, felépíteni egy profi előadást, és megtanulni azokat a taktikai elemeket, amelyekkel mindig a legjobb formádat hozhatod.
  • Modul #1: Nyugodt és magabiztos előadások – Hogyan szabadulhatsz meg a bénító izgulástól, és hogyan alakíthatod ki az előadáshoz legjobban passzoló érzelmi állapotot?
  • Modul #2: Profi előadás felépítése – Hogyan építhetsz fel lenyűgöző előadásokat?
  • Modul #3: Taktikai elemek – Hogyan hozhatod mindig a legjobb formádat?
 2. Practice Program Online: Élő, online gyakorlások, ahol valós időben kapsz szakmai támogatást. Így a megszerzett elméleti tudást a gyakorlatba is képes leszel átületni. Összeállítod és elgyakorlod a soron következő előadásodat.
 3. Két Coaching alkalom: Személyre és helyzetre szabott szakértői visszajelzéseket és iránymutatást kapsz. Az alkalmak eredmény- és fejlődésorienáltak. A lényegre és a valóban szükséges tényezőkre figyelünk, és ezáltal gyorsan és hatékonyan tudod fejleszteni az előadói képességeidet. Ez biztosítja, hogy minden további előadásod a lehető legjobb lehessen.

Magánélet:

 • Az elméleti anyag alapos feldolgozása és gyakorlati használata során tapasztalhatod, hogy növekszik a magabiztosságod a mindennapi kommunikációdban.
 • Mivel megtanulod, hogyan tudsz hatni a lámpalázadra, ezzel stresszkezelési technikákat is elsajátítasz, és ha ezeket az előadásaidon kívül is használod, képessé válhatsz különböző élethelyzetekben is csökkenteni a stressz hatásait.
 • Az újonnan beépülő és alkalmazott információ hatására a javuló önbizalom és önértékelés sem meglepő. Ez viszont hatással lehet a döntéseidre – még szakmai és üzleti vonatkozásban is.

Szakmai fejlődés:

 • Professzionális és magabiztos előadói készségek, aminek következtében nem csak stabilabb és karizmatikusabb leszel, hanem annak is fogsz látszani.
 • Jobb és élvezhetőbb prezentációid lesznek és meggyőzőbben fogsz tudni érvelni munkahelyi és üzleti megbeszéléseken.
 • Vezetői és szakmai fejlődésed terén több elismerésben lehet részed.
 • Karrierfejlődésed felgyorsulhat.
 • A legfontosabb szakmai információkat könnyebben, egyszerűbben és élvezhetőbben fogod tudni átadni.

Üzleti fejlődés:

 • Élevestesebbé tudod tenni az értékesítést mind az ügyfelek, mind a saját magad számára. Így növekvő értékesítési számokra és bevételekre számíthatsz.
 • Hatásosabbá válnak az üzleti tárgyalásaid és prezentációid.
 • A megbeszéléseidet és üzleti meetingjeidet élevezetessé, és ennek köszönhetően hatékonyabbá tudod tenni.
 • Üzleti kapcsolataidat tudod erősítése és bővíteni.

Miért most?

Ne várj a következő lehetőségre! A MEGGYŐZŐ ELŐADÁS GYORÍTÓSÁVVAL pack most kedvezményes áron kínálja mindazt a tudást és gyakorlati tapasztalatot, amely szükséges ahhoz, hogy élvezetes és meggyőző előadást tarthass. Az idő most a legnagyobb értéked. Ragadd meg a lehetőséget és kezdj el fejlődni – akár már MA!

Ráadásul a coaching miatt ebből a csomagból nem tudunk korlátlan csomagot biztosítani. Érkezési sorrendben lehet időpontot foglalni.

Meggyőző előadás GYORSÍTÓSÁVVAL

A GYORSÍTÓSÁV nem csupán egy kurzus, hanem egy olyan átfogó és intenzív fejlődési út, amely során gyorsan és hatékonyan sajátíthatod el a magával ragadó és meggyőző előadások titkait.

Ez a csomag azoknak szól, akik nem elégednek meg a középszerűséggel, és céljuk, hogy rövid időn belül látványos és akár üzleti értelemben vett növekedést is elérhessenek.

A két coaching alkalommal mélyreható és személyre szabott visszajelzéseket és iránymutatást kapsz, így biztosítva, hogy minden további előadásod a lehető legjobb lehessen.

Ez a csomag nem egy gyors siker receptje. Nem ígérjük, hogy egyik napról a másikra profi előadóvá válsz, és nem adunk varázslatos, tanulás és gyakorlás nélkül is működő megoldásokat, amelyek minden probléma nélkül csodát tesznek.

A MEGGYŐZŐ ELŐADÁS pack akkor szól neked, ha:

 • Teljesen kezdő vagy, és most indulsz el az előadói úton.
 • Már tartottak néhány prezentációt vagy webinárt, de szeretnéd, ha MEGGYŐZŐ előadásaid lennének.
 • Hatásosabb és emlékezetesebb előadásokat szeretnél tartani, amivel képes vagy cselekvésre ösztönözni a közönségedet.
 • Szeretnéd összeállítani a következő előadásodat, és gyakorlat során szeretnél szakértői visszajelzést is kapni, hogy képes legyél finomítani is rajta.

Ez a csomag nem való azoknak, akik:

 • Azonnali és erőfeszítés nélküli kiugró sikerre vágynak.
 • Nem hajlandók időt és energiát fektetni a tanulásba és a gyakorlásba.
 • Akiknek nincs idejük gyakorolni, és nem is nyitottak arra, hogy időt teremtsenek erre.

A „MEGGYŐZŐ ELŐADÁS” pack tartalma:

 1. Digitális Program: Tiéd lesz a 24 videóból álló online kurzus, örökös hozzáfárássel. A Digitális Programban 3 modult találsz, amelyekek segítenek megszabadulni a lámpaláztól, felépíteni egy profi előadást, és megtanulni azokat a taktikai elemeket, amelyekkel mindig a legjobb formádat hozhatod.
  • Modul #1: Nyugodt és magabiztos előadások – Hogyan szabadulhatsz meg a bénító izgulástól, és hogyan alakíthatod ki az előadáshoz legjobban passzoló érzelmi állapotot?
  • Modul #2: Profi előadás felépítése – Hogyan építhetsz fel lenyűgöző előadásokat?
  • Modul #3: Taktikai elemek – Hogyan hozhatod mindig a legjobb formádat?
 2. Practice Program Online: Élő, online gyakorlások, ahol valós időben kapsz szakmai támogatást. Így a megszerzett elméleti tudást a gyakorlatba is képes leszel átületni. Összeállítod és elgyakorlod a soron következő előadásodat.

Magánélet:

 • Az elméleti anyag feldolgozása és gyakorlati használata során tapasztalhatod, hogy növekszik a magabiztosságod a mindennapi kommunikációdban.
 • Mivel megtanulod, hogyan tudsz hatni a lámpalázadra, ezzel stresszkezelési technikákat is elsajátítasz, és ha ezeket az előadásaidon kívül is használod, képessé válhatsz különböző élethelyzetekben is csökkenteni a stressz hatásait.

Szakmai fejlődés:

 • Professzionális és magabiztos előadói készségek, aminek következtében nem csak stabilabb és karizmatikusabb leszel, hanem annak is fogsz látszani.
 • Jobb és élvezhetőbb prezentációid lesznek és meggyőzőbben fogsz tudni érvelni munkahelyi és üzleti megbeszéléseken.
 • Karrierfejlődésed felgyorsulhat.

Üzleti fejlődés:

 • Növekvő értékesítési számokra és bevételekre számíthatsz.
 • Hatásosabbá válnak az üzleti tárgyalásaid és prezentációid.
 • Üzleti kapcsolataidat tudod erősítése és bővíteni.

MIRE NE SZÁMÍTS?

Ez a csomag ugyanakkor nem láblógatásról szól. Itt nem kapsz mindent a semmiért, és így ez nem is a könnyed siker receptje. És ez nem is lesz varázslatos megoldás minden előadói problémára.

Igen, az alapvető munka, a elkötelezettség, a tanulás és a fejlődés továbbra is a tiéd marad.

KINEK VALÓ?

A MEGGYŐZŐ ELŐADÁS GYORSÍTÓSÁVVAL pack akkor szól neked, ha:

 • Komolyan gondolod az előadói készségeid fejlesztését, és készen állsz az intenzív tanulásra és gyakorlásra.
 • Webinározni szeretnél, vagy ha már csinálod, akkor szeretnéd ezt profin és eredményesen csinálni.
 • Nem feltétel, de előnyös, ha már rendelkezel előadói tapasztalattal, és szeretnél szintet lépni.
 • Ha nyitott vagy arra, hogy itt csakis a lényegre és a valóban szükséges tényezőkre figyeljünk, és ezáltal gyorsan és hatékonyan tudd fejleszteni az előadói képességeidet.
 • Fontos számodra, hogy azonnal hasznosítható, gyakorlati tudást és jártasságot szerezz.
 • Sürgős, hogy kerülő utak nélkül és hatékonyan fejleszd előadói képességeidet.
 • Személyre szabott és fókuszált támogatásra van szükséged, hogy a speciális helyzetedre és egyéni kihívásaidra találj megoldást.
 • Kiemelkedő eredményeket szeretnél elérni rövid időn belül, és kész vagy intenzíven dolgozni ezért.
 • Ha szeretnél végre úgy értékesíteni, hogy közben ne kelljen tukmálnod, és az ügyfél is élvezze ezt a folyamatot, akárcsak te.

KINEK NEM VALÓ?

Ez a csomag nem való azoknak, akik:

 • Csak alapvető ismeretekre vágynak, és nem tervezik komolyan fejleszteni előadói készségeiket.
 • Nem akarnak időt és energiát fektetni az intenzív tanulásba és gyakorlásba.
 • Azonnali és erőfeszítés nélküli kiugró sikerre vágynak.
 • Akiknek nincs idejük gyakorolni, és nem is nyitottak arra, hogy időt teremtsenek erre.

Mit kapsz, ha ezt a csomagot választod?

A „MEGGYŐZŐ ELŐADÁS GYORSÍTÓSÁVVAL” pack tartalma:

 1. Digitális Program: Tiéd lesz a 24 videóból álló online kurzus, örökös hozzáfárássel. A Digitális Programban 3 modult találsz, amelyekek segítenek megszabadulni a lámpaláztól, felépíteni egy profi előadást, és megtanulni azokat a taktikai elemeket, amelyekkel mindig a legjobb formádat hozhatod.
  • Modul #1: Nyugodt és magabiztos előadások – Hogyan szabadulhatsz meg a bénító izgulástól, és hogyan alakíthatod ki az előadáshoz legjobban passzoló érzelmi állapotot?
  • Modul #2: Profi előadás felépítése – Hogyan építhetsz fel lenyűgöző előadásokat?
  • Modul #3: Taktikai elemek – Hogyan hozhatod mindig a legjobb formádat?
 2. Practice Program Online: Élő, online gyakorlások, ahol valós időben kapsz szakmai támogatást. Így a megszerzett elméleti tudást a gyakorlatba is képes leszel átületni. Összeállítod és elgyakorlod a soron következő előadásodat.
 3. Két Coaching alkalom: Személyre és helyzetre szabott szakértői visszajelzéseket és iránymutatást kapsz. Az alkalmak eredmény- és fejlődésorienáltak. A lényegre és a valóban szükséges tényezőkre figyelünk, és ezáltal gyorsan és hatékonyan tudod fejleszteni az előadói képességeidet. Ez biztosítja, hogy minden további előadásod a lehető legjobb lehessen.

Milyen változásra számíthatsz?

Magánélet:

 • Az elméleti anyag alapos feldolgozása és gyakorlati használata során tapasztalhatod, hogy növekszik a magabiztosságod a mindennapi kommunikációdban.
 • Mivel megtanulod, hogyan tudsz hatni a lámpalázadra, ezzel stresszkezelési technikákat is elsajátítasz, és ha ezeket az előadásaidon kívül is használod, képessé válhatsz különböző élethelyzetekben is csökkenteni a stressz hatásait.
 • Az újonnan beépülő és alkalmazott információ hatására a javuló önbizalom és önértékelés sem meglepő. Ez viszont hatással lehet a döntéseidre – még szakmai és üzleti vonatkozásban is.

Szakmai fejlődés:

 • Professzionális és magabiztos előadói készségek, aminek következtében nem csak stabilabb és karizmatikusabb leszel, hanem annak is fogsz látszani.
 • Jobb és élvezhetőbb prezentációid lesznek és meggyőzőbben fogsz tudni érvelni munkahelyi és üzleti megbeszéléseken.
 • Vezetői és szakmai fejlődésed terén több elismerésben lehet részed.
 • Karrierfejlődésed felgyorsulhat.
 • A legfontosabb szakmai információkat könnyebben, egyszerűbben és élvezhetőbben fogod tudni átadni.

Üzleti fejlődés:

 • Élevestesebbé tudod tenni az értékesítést mind az ügyfelek, mind a saját magad számára. Így növekvő értékesítési számokra és bevételekre számíthatsz.
 • Hatásosabbá válnak az üzleti tárgyalásaid és prezentációid.
 • A megbeszéléseidet és üzleti meetingjeidet élevezetessé, és ennek köszönhetően hatékonyabbá tudod tenni.
 • Üzleti kapcsolataidat tudod erősítése és bővíteni.

Miért most?

Ne várj a következő lehetőségre! A „MEGGYŐZŐ ELŐADÁS” pack most elérhető áron kínálja mindazt a tudást és gyakorlati tapasztalatot, amely szükséges ahhoz, hogy MEGGYŐZŐ ELŐADÁST tarthass. Az idő most a legnagyobb értéked – ragadd meg a lehetőséget és kezdj el fejlődni – akár már MA!

Ráadásul a coaching miatt ebből a csomagból nem tudunk korlátlan csomagot biztosítani. Érkezési orrendben lehet időpontot foglalni.

“A hatékonyság és lényeglátás nem arról szól, hogy többet végzünk el kevesebb idő alatt, hanem arról, hogy csak a valóban szükséges dolgokat végezzük el.”

— Greg McKeown, a Lényeglátás és az Effortless c. könyvek szerzője

atis1-min.png
Ahhoz, hogy valaki jó előadásokat tartson,

három dolgot kell jól csinálnia.

Először meg kell tanulnia azt, hogy hogyan kezelje az izgalmat, aztán meg kell tanulnia, hogy hogyan szerezze meg és tartsa meg a közönség figyelmét, és el kell tudnia érni a célját a közönségnél.

Az én Add Elő Magad tréningemen ezen a három területen fogunk dolgozni.

MIÉRT HASZNOS EZ NEKED?

Alkoss egyedi beszédet a közönség bevonásával

A Digitális Program rátesz még egy lapáttal a 150%-os előadó webinár anyagára. Megtanulod azt az elméletet, hogyan tudod megtervezni és felépíteni az előadásaidat, hogy még magabiztosabban állhass a közönséged elé.

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK:

Formáld a közönséget a szövetségeseddé

A Digitális Program eredeti ára 50 000 Ft, de mostcsak a következő 30 percbenmindössze 9 900 Ft-ért megszerezheted. Ez az ajánlat korlátozott ideig érvényes, és hatalmas lehetőséget kínál arra, hogy mélyebben belemerülj az előadások elméleti világába.
A TRÉNINGEN EZEKET TE IS ELSAJÁTÍTHATOD!
Ne feledd… a lehetőség csak akkor lehetőség, hogyha párosul a felkészültséggel.
Ki LÁTHATÓ A FELVÉTELEKEN?

SZABÓ ATTILA

- nyilvános beszéd tanácsadó -

Az elmúlt 12 évben több, mint 600 óra csoportos tréninget tartottam és több, mint 900 órát beszéltem közönség előtt.

Háromszor nyertem meg a Budapest Toastmasters Club klubszintű versenyét, később területi bajnoki cimet is szereztem, illetve egy évig voltam a Klub Elnöke.

Tartottam tréningeket többek között a Lufthansa Systems, a MOL és a Hell Energy vezetőinek.

MEGGYŐZŐ ELŐADÁSOK

Ha látványos fejlődést szeretnél, és ehhez most jól jönne egy feladatokkal teletűzdelt elméleti TUDÁS és szakmailag felügyelt rendszeres GYAKORLÁS, és most úgy érzed, hogy a MEGGYŐZŐ ELŐADÁS vagy a MEGGYŐZŐ ELŐADÁS GYORSÍTÓSÁVVAL komplex csomagunk neked szól, akkor ne gondolkozz tovább, szerezd meg most.

Ez a legjobb ár, amennyiért adjuk.

MIT KAPSZ a csomagokBAN?

ONLINE

Vásárlás után megkapod a belépés adatokat a Digitális Programhoz, részletes tájékoztatót a Practice Programhoz, és ha a MEGGYŐZŐ ELŐADÁS GYORSÍTÓSÁVVAL csomagot választod, akkor a coaching részleteit és választható időpontokat is elküldjük.

Örökös hozzáférés

Annyiszor nézed meg a Digitális Program videóit és jegyzeteled ki a számodra lényeges részeket, ahányszor csak szeretnéd.

KÖNNYEN FELDOLGOZHATÓ

A teljes Digitális Program egy 24 videóból álló kurzus. Elég kompakt ez az anyag, kellően rövid, tömör, és csak a lényegre koncentráló darabokra felosztva - így apró lépésekben tudsz haladni.
Ha a GYORSÍTÓSÁV-ot választod, akkor olyan feladatokat kapsz, amik lehet, hogy kihívást jelentenek, de a fejlődésed és a meggyőző előadásod érdekében képes leszel megugrani ezeket.

MIT KAPSZ A DIGITÁLIS PROGRAMBAN?

Interaktív eszközök gyakorlása

Megtanulod és kipróbálod, hogy hogyan keltsd föl a közönséged figyelmét és hogyan vond be a közönséged az előadásba.

Váratlan helyzeteket szimulálunk

Megismered, hogyan tudsz ilyen helyzetekben is nyugodt és lényegretörő maradni.

Egy egész csapat fog támogatni

Egy profi tréner mellett még egy csoportnyi másik résztvevőtől is megtudod, hogy kire, hogyan hatott a beszéded.

Relaxáció gyakorlása

Megtanulod, hogyan tudsz nyugodt és kiegyensúlyozott maradni, amikor mások elé lépsz.

Rövid beszédeket fogsz mondani

Visszajelzéseket fogsz kapni a beszédeidre, amely a személyre szabott fejlődésedet biztosítja.

A meggyőzés folyamata

A BFM módszerrel megismered, hogy miről kell beszélned ahhoz, hogy meggyőző előadó légy.

MENNYIBE KERÜLNEK A CSOMAGOK?

– most kedvezménNYEL –

MEGGYŐZŐ ELŐADÁS csomag

Most 150.000 Ft helyett mindössze

99.900 Ft

MEGGYŐZŐ ELŐADÁS GYORSÍTÓSÁVVAL csomag

Most 290.000 Ft helyett mindössze

230.000 Ft

Miért adjuk ezt a nagy kedvezményt?

Hisszük, hogy a szavak ereje átalakító hatással bír. A meggyőző kommunikáció és a magával ragadó történetmesélés olyan eszközök, amelyek segítségével mélyebb megértést és valódi, értékes és kompromisszummentes együttműködéseket hozhatunk létre.

Az a küldetésünk, hogy minden magyar kis- és középvállalkozó számára elérhetővé tegyük az eredményes tiszta, lényegre törő és motiváló szóbeli kommunikációt, hogy a cégét egy magasabb színvonalon tudja képviselni és ezáltal bőségesebb eredményt tudjon elérni, így prosperálóvá téve a magyar gazdaságot. Ennek a küldetésnek a része, hogy a legjelentősebb, magyar, kis- és középvállalkozásokra specializálódott szóbeli kommunikációs vállalkozás akarunk lenni itthon

Ez a tudás nem csak a te életedet teheti gazdagabbá, hanem hozzájárulhat a közösséged fejlődéséhez is.

A kutatások azt mutatják, hogy azok az emberek, akik gyorsan döntenek és cselekednek, látványos fejlődést érnek el. Ráadásul mi azt tapasztaljuk, hogy azok az ügyfeleink, akik azonnal belevetik magukat a tanulásba, ők haladnak a leggyorsabban és érnek el kimagasló változásokat.

Azért kínáljuk ezt az exkluzív kedvezményt, mert szeretnénk, ha minél többen élveznék ebben a programban foglalt tudás előnyeit. Szeretnénk, hogy te is kamatoztathasd, nyugodtan készülhess a soron következő beszédedre, ne kelljen félned az izgulástól, és így azok közé tartozhass, akik nem halogatnak, hanem azonnal cselekszenek.

Hisszük, hogy te is képes leszel learatni a fejlődés gyümölcseit.

Ez a lehetőség most csak egy kattintásra van tőled. Ne halogass, mert a siker azé, aki cselekszik!

Ügyfeleink mondták

„Az elmúlt két nap segített nekem abban, hogy legyőzzem azt, hogy stresszeljek, a lámpalázat letudjam küzdeni. Illetve olyan eszközöket kaptam, amikkel magamévá tudom tenni a közönséget, be tudom vonni és tudok rájuk jobban hatni.”

Horváth Emese

- Esküvő Palota - Projekt manager

„Óriási volt ez a két nap! Nem gondoltam volna, hogy beszéd tekintetében ennyi mindent lehet tanulni, hogy Atisnak ekkora repertoár áll rendelkezésre, óriási volt amit tanultunk! Nagyon-nagyon tetszett!” 

Nagy Csaba

- Budapest Party Service Kft. - Értékesitési igazgató

„Nagyon hasznosnak éreztem ezt a tréninget és nagyon sok olyan tippet és trükköt tanultam, amit majd a következő időszakokban a szakmai prezentációknál és nagy beszédeknél nagyon jól fogok tudni használni.”

Szekeres Dóra

- Hell Energy - Senior brand manager

„Az tetszett ebben a tréningben a legjobban, hogy elméleti tudást is adott. Végigvettünk olyan módszereket, amiket tudunk alkalmazni akár a színpadon, akár egy 10-15 ember előtt történő előadásban, és volt idő a gyakorlásra is.”

Harmat Ákos

- Cégautomatizálási szakértő

„Az elmúlt két nap segített nekem abban, hogy legyőzzem azt, hogy stresszeljek, a lámpalázat letudjam küzdeni. Illetve olyan eszközöket kaptam, amikkel magamévá tudom tenni a közönséget, be tudom vonni és tudok rájuk jobban hatni.”

„Óriási volt ez a két nap! Nem gondoltam volna, hogy beszéd tekintetében ennyi mindent lehet tanulni, hogy Atisnak ekkora repertoár áll rendelkezésre, óriási volt amit tanultunk! Nagyon-nagyon tetszett!” 

„Nagyon hasznosnak éreztem ezt a tréninget és nagyon sok olyan tippet és trükköt tanultam, amit majd a következő időszakokban a szakmai prezentációknál és nagy beszédeknél nagyon jól fogok tudni használni.”

„Az tetszett ebben a tréningben a legjobban, hogy elméleti tudást is adott. Végigvettünk olyan módszereket, amiket tudunk alkalmazni akár a színpadon, akár egy 10-15 ember előtt történő előadásban, és volt idő a gyakorlásra is.”

Az a célom, hogy olyan tudással állj fel az online kurzus után, amit azonnal tudsz hasznosítani - már a soron következő előadásodnál.

Itt akkor fogod jól érezni magad, ha...

Szeretnél építő visszajelzéseket kapni

Szeretnél egy támogató csapat tagja lenni

Hajlandó vagy egy picit kimozdulni a komfortzónádból, azért, hogy aztán katartikus sikerélményt élj át.

MARADTAK MÉG KÉRDÉSEID?

Adatvédelmi irányelvek | ÁSZF

A 3 legjobb módszer, hogy ne izgulj a közönség előtt!

3 hétköznapi életben gyakorolható módszert mutatok be neked, amely kis gyakorlással segíteni fog abban, hogy ezek a helyzetek ne jelentsenek éjszakákon át tartó forgolódást és szorongási rohamokat a legváratlanabb helyzetekben.

Töltsd le a videót és vállald be nyugalommal a soron következő előadást.